Familjefotografering, Gravidfotografering

Gravidfotografering – Familjen Vilde

Först och främst välkomna hit till bloggen! Länge har jag tänkt att jag borde skaffa en blogg för att komplettera den annars lite tråkiga och stela hemsidan. Bara två år har jag haft tankarna, men nu är den ju här.

Tanken är att ni ska få följa med lite bakom kulisserna i företaget, ta del av bilder från fotograferingar och andra uppdrag (självklart bara dom där det är okej för kunderna att jag bloggar om deras fotografering) och sen tänkte jag också skriva lite tips med kläder inför fotografering. 🙂

Här kommer bilder från en av sommarens gravidfotograferingar. Den här familjen hade den mest underbara idéen. Dom har tillsammans med alla familjemedlemmars namn skapat ett eget smeknamn för deras familj. Dom hade tagit första bokstaven i allas namn som vid tidpunkten av fotograferingen blev ”VILD” men när den femte familjemedlemmen kom så blev det VILDE. Så underbar idé!

Skrolla längre ner för fler bilder från den underbara gravidfotograferingen.

Att vara gravid i sommarvärmen brukar inte vara det lättaste men denna mamma alltså. All cred till henne! <3 Så duktig och visst har hon ett GLOW över sig?

Vill du boka en gravidfotografering?

Är du intresserad av att läsa mera om eller boka en gravidfotografering? Du kan läsa mera om fototjänster på hemsidan här. Vill du göra en bokning kan du mejla mig direkt till michelle@beautygraphy.fi eller fylla i kontaktformuläret här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *