Familjefotografering, Hemma hos fotografering

Hemma hos fotografering

För en vecka sedan gjorde jag en fotografering hemma hos denna härliga familj för att få bilder till nya tjänsten Hemma Hos fotografering.

Vad är en hemma hos fotografering?

Jag brukar ofta tycka att jag saknar bilder från vardagen där man umgås med familjen, ”riktiga” minnen. Eller så är det alltid någon familjemedlem som saknas ur bilden eftersom den personen är den som har tagit alla bilderna. Under en hemma hos fotografering får man föreviga vardagen tillsammans utan att någon saknas från bilden hihi.

Hur går en hemma hos fotografering till?

  • Ni får själv välja vad det är ni vill göra under fotograferingen. Utgå från er själva vad ni tycker om att göra som familj/par. I hemmet kan man t.ex. baka, leka, läsa böcker, ordna fika, bygga ett pussel, spela spel eller vara ute på gården. Man kan även åka ut på en utflykt eller aktivitet. Exempel på aktivitet kan vara att åka pulka nu på vintern eller åka på en fisketur på sommaren.
  • Fotograferingen tar ca 2 timmar och under dom två timmarna följer jag mest bara med er i hemmet (eller var vi är). Efter fotograferingen får ni själva välja ut bilder från ett online galleri. Jag skickar länken till bilderna inom en vecka efter fotograferingen.
  • Efter att ni valt ut era bilder tar det 1-2 veckor så får ni era färdiga bilder levererade digitalt till er och ni får själva framkalla och dela bilderna som ni vill! 🙂

Vem kan boka en hemma hos fotografering?

  • En hemma hos fotografering kan göras av vem som helst. Boka en hemma hos fotografering tillsammans med dina vänner, familj eller tillsammans med din partner. En hemma hos fotografering kan också bokas under kalas eller andra träffar där man umgås.
  • En hemma hos fotografering är också ett fint sätt att föreviga ert hem där ni bor. 🙂
  • Denna typ av fotografering gör jag mellan Kokkola och Vasa. Utanför Jakobstad tillkommer en liten kostnad för transport.
  • En hemma hos fotografering kan även göras som en gravidfotografering eller nyföddfotografering.
  • Vill ni boka eller har frågor kan ni fylla i kontakt formuläret här. 🙂
Passa på att boka nu! Jag har ett supererbjudande nu med -20% rabatt på alla fotograferingar under februari 2019! 🙂

Hur bokar man?

Fyll in kontaktformuläret här eller mejla mig direkt på michelle@beautygraphy.fi så hör jag av mig med mera info och lediga tider! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *