Familjefotografering

Familjefotografering Jakobstad

Familjefotografering

För någon vecka sedan bokade jag in en familjefotografering tillsammans med denna härliga familj här i Jakobstad. Jag ville ha lite nya bilder till hemsidan och så fick jag Pau tillsammans med hennes härliga familj att ställa upp på en familjefotografering. Hade så svårt att välja ut vilka bilder jag skulle sätta upp här i blogginlägget så tror det kommer i fler delar hihi.

Tycker bilderna blev så himla mysiga, har också en del 2 i lite annan stil som vi tog med ljusslingor.

Boka en familjefotografering

Vill ni boka en familjefotografering? Mejla mig på michelle@beautygraphy.fi eller fyll i kontaktformuläret här. Ni kan också läsa mera om olika fotograferingar som jag erbjuder här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *